TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığımızın, 2021 yılı yatırım programına alınan Baklan 2.etap Toki konutlarımızın yapım ihalesi 20 Mayıs 2021 tarihinde saat 14.00 de yapılacaktır.
Projenin hayata geçirilmesiyle Baklan’daki konut açığı büyük ölçüde giderilmiş olacaktır. Baklan TOKİ konutlarımızın yatırım programına alınmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat KURUM’a, Milletvekilimiz Grup Başkan Vekilimiz Sayın Cahit ÖZKAN’a, Milletvekillerimiz Sayın Şahin TİN’e, Sayın Nilgün ÖK’e, Sayın Ahmet YILDIZ’a, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN’a , TOKİ idaresi Başkanı Sayın Ömer BULUT’a, Baklan’lı hemşerilerimiz adına teşekkürlerimizi bir borç bilirim.
İlçemize ve Halkımıza Hayırlı Olsun.

.