TOKİ İDARESİ BAŞKANLIĞININ İLÇEMİZDEKİ YATIRIMLARI DEVAM EDİYOR.

Baklan’da Merkezi Hükümetin ve Yerel Yönetimlerin desteğinde sorunlar bir bir çözülüyor., Baklan değişiyor, Baklan güzelleşiyor.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatı ile Toki İdaresi Başkanlığının Ülke genelinde başlatmış olduğu Konut Edindirme Projesi kapsamında programa alınan; BAKLAN İKİNCİ ETAP TOKİ KONUTLARININ yapım ihalesi İlçemizin de kuruluş tarihi olan 20.Mayıs.2021 tarihinde çok sayıda müteahhit firmanın katılımı ile yapılmıştır.

Toki İdaresinin İlçemizde ilkini gerçekleştirmiş olduğu Toki konutlarının yapımı ve hak sahiplerine teslimi ile Baklan’da konut sorunu büyük ölçüde çözülmüş, Hak sahipleri sıcak yuvalarına kavuşmuş, Baklan’ın gelişimine, Baklan’ın yaşam kalitesine ayrı bir değer katmıştır.

İkinci Etap Toki Konutlarının yapımı ile Baklanımız ayrı bir vizyona kavuşacaktır.

Baklanımıza ve hak sahiplerine hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

İlçemize kazandırılan hizmetlerde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederiz.