Baklan merkez ilçe de yürütülen alt yapı,içme suyu,yağmur suyu,kanalizasyon sisteminin yenilenmesi, elektrik hatlarının yer altına alınması, arıtma tesisi inşaatının tamamlanmasına mütakip Saylam mevkisin de açılan kuyulardan elde edilen sağlıklı ve oldukça yeterli suyun yeni inşa edilen içme suyu şebekesine verilmesi için yürütülen ishale hattı çalışmalarında sona yaklaşılmıştır.
Bu çalışmalar hızla yürütülürken üst yapı çalışmalarına start verildi.Bir taraftan ara cadde ve sokaklar kilit taşı ile kaplanırken,şehir içi ana yollarda sıcak asfalt yapım kazı ve dolgu çalışmaları başlatıldı.
İlçe de yürütülen bu çalışmalara önceki dönem Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat ZEYBEKCİ’ye ,Denizli Valimiz Sayın Hasan KARAHAN , Denizli Millet Vekillerimiz Sayın Cahit ÖZKAN, Şahin TİN, Nilgün ÖK, Ahmet YILDIZ,ve Büyük şehir Belediye Başkanımız Sayın Osman ZOLAN’ın takip ve destekleriyle Baklan’daki eksiklikler bir bir giderilmekte, Baklan güzelleşmekte sevimli bir yaşam kentine dönüşmektedir.İşlerimizi kolay kılan Rabbimize şükürler olsun.
Bizlerin bu çalışmalarını sabırla takip eden, dualarını eksik etmeyen, her konuda yanımızda olan halkımıza sonsuz şükranlarımızı sunar, çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.